Pesut, maalaukset ja pinnoitukset - tarjoamme hyvää huolenpitoa katollesi

Vaikka katto ei olisi remontin tarpeessa, sen huolto on kuitenkin katon kunnon kannalta erityisen tärkeää. Ammattilaistemme tekemä huolto varmistaa, että katto ei tarvitsisi jatkossaakaan mittavaa korjausta. Huolellinen pesu, pinnoitus ja huoltomaalaus ovat toimenpiteitä, joilla pidennetään katon elinikää ja kestävyyttä. Huolettu katto on toki myös ilo silmälle!

Kattopalvelumme

Kattopesut

Sammalta, levää tai roskia katolla? Katon pesu on tällöin paikallaan. Puhdistus on tärkeää, sillä kasvusto voi rapauttaa katon pintaa, jolloin routa ja vesi löytävät tiensä katon rakenteisiin. Tehokas pesu onnistuu kattoon soveltuvilla välineillä ja aineilla, joilla vanhakin katto kohentuu hetkessä silmissä. 


Kattopinnoitukset

Katon halkeilu tai muu rapautuminen pysähtyy, kun pinnoitamme katon. Laadukas pinnoite tukkii huokoiset ja ehkäisee vielä hyvässä kunnossa olevan katon vaurioitumista. Vahva pinnoite antaa katolle kiiltoa ja liukkautta, minkä ansiosta lumikin liukuu katolta helpommin pois. 


Katon huoltomaalaus

Lohkeileva maali tai haalistuminen tietää huonoa suuntaa katolle. Uhkana on ruostuminen ja pahimmillaan suuremmat vahingot. Huolellinen maalaus pesuineen antaa uuden pinnan katolle, josta kiittää paitsi rakennus myös asukas. Koko työ hoidetaan aina huolellisesti läpivientien ja saumakohtien tiivistystä myöden. 

Mineriitti, pelti tai tiili? Ei huolta, me hoidamme kattosi kuntoon. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää! »