Katon maalaus – Kauniainen

Katon maalaus on varma tapaa virkistää koko talon ilme

Ammattilaiselta löytyy kokonainen paletti laadukkaan kattomaalauksen toteutukseen. Katon maalaus vaatii paitsi laatumaaleja, oikeita työvälineitä ja -tapoja, myös taitoa tehdä työ siten, että lopputulos on siisti ja kestävä. Onnistunut maalaus on todellinen talon julkisivun piristäjä!

Meiltä voit tilata katon maalauksen, kun katto alkaa olla uuden pinnan tarpeessa. Mikäli olet epävarma siitä, mikä katon kunto todellisuudessa on, tulemme mielellämme kartoittamaan katon kunnon ja suunnittelemaan juuri sille sopivat huoltotyöt. 

Katon maalaus on myös hyvä huoltotoimenpide

Siinä missä katon maalaus kohentaa talon ilmettä, kohentaa se myös katon kuntoa. Kattoon kohdistuu vuodenajasta ja vuodesta toiseen paljon ulkoisia rasitteita aina auringonpaahteesta pakkaseen. Pinta on koetuksella ja huoltamattomana katto voi joutua liian aikaisessa vaiheessa remonttiin. 

Maalaus on hyvä huoltotoimenpide silloin, kun katto on vielä rakenteiltaan kunnossa. Monipuolisina kattotöiden asiantuntijoina hoidamme myös korjaukset, sekä läpivientien ja saumakohtien tiivistykset tarpeen vaatiessa. Teemme katoille myös huolelliset pesut ja pinnoitukset. 

Katon maalauksen tilaat kätevästi täältä »